Πέμπτη, 18 Αυγούστου 2011

Audiosurf - Σε άλλη διάσταση!

Ετοιμαστείτε να μεταφερθείτε σε... άλλη διάσταση! Το Audiosurf σε συνδυασμό με την αγαπημένη σας (δυνατή) μουσική μπορεί να σας απογειώσει και να σας χαρίσει ώρες... καψίματος μπροστά στις οθόνες σας!

Το Audiosurf είναι ένα "παιχνίδι" το οποίο προσαρμόζεται στη μουσική που του δίνουμε να... παίξει, για να χαρίσει στον κάθε ένα από εμάς μια ξεχωριστή εμπειρία!

Φανταστείτε ένα δρόμο στο διάστημα και ένα δικό σας όχημα να χορεύει στο δρόμο προσπαθώντας να χτυπήσει τα "καλά" οχήματα και να αποφύγει τα "κακά" οχήματα. Και όλα αυτά στο ρυθμό της μουσικής που εσείς έχετε επιλέξει! Επειδή όμως μια εικόνα αξίζει όσο χίλιες λέξεις, δείτε το παρακάτω βίντεο και θα καταλάβετε για τί μιλάμε.


Όπως καταλαβαίνετε, το Audiosurf μπορεί να γίνει εξαιρετικά εθιστικό, ειδικά αν οι μουσικές σας προτιμήσεις είναι "δυνατές" και με έντονο ρυθμό. Στο παραπάνω βίντεο φαίνεται μόνο ένα από τα 14 διαθέσιμα modes του παιχνιδιού (3 εκ των οποίων είναι 2 player modes).

Εκτός των άλλων, υπάρχει και μια online βάση δεδομένων, στην οποία μπορείτε να ανεβάζετε τα scores σας και να τα συγκρίνετε με αυτά άλλων παίκτών που έχουν, ενδεχομένως, "παίξει" με το ίδιο τραγούδι!

Η πλήρης έκδοση του Audiosurf κοστίζει 9,99 δολλάρια (περίπου 7 ευρώ), ενώ το demo μπορείτε να το κατεβάσετε από το επίσημο site.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου